Розпочато реконструкцію алеї через дендропарк


Алею через дендропарк, що веде до ринку 35-го мікрорайону, без перебільшення можна назвати однією із найбільш затребуваних пішохідних артерій міста. Сотні городян щодня рухаються цим сполученням за схемою «Дім-робота – дім», хоча назвати його зручним для пішоходів - важко.

Стан асфальтного покриття викликає нарікання не лише жінок на підборах та з дитячими візками. Деякі ділянки доріжки у негоду стають непридатними для руху, що вже не перший рік викликає нарікання містян.

Із наболілим питанням покровчани звернулися до міського голови Олександра Шаповала, про те, що почуті, сьогодні могли переконатися на власні очі. Роботи з реконструкції алеї - розпочалися. Наразі ремонтники вирівнюють контури доріжки, готуються до укладання бордюру та демонтажу асфальтного полотна.

Коли роботи перейдуть в активну фазу – укладання тротуарної плитки, пішоходам зручніше буде скористатися альтернативним маршрутом. Проте по завершенню – можна буде оцінити усі переваги чергового проекту, котрий реалізується задля комфорту мешканців міста.
Прес – служба міського голови.