Розглядалися соціальні питання

розглядалися соціальні питання. Зображення 1
4 листопада відбулося друге пленарне засідання 14 сесії міської ради 7 скликання. На розгляд депутатів пропонувалися питання, пов’язані з реалізацією програми децентралізації теплопостачання міста.
Рішенням сесії було затверджено перелік соціально вразливих осіб м. Покров, яким встановлюються прилади індивідуального опалення за рахунок соціально-матеріальної допомоги. Також слухалося питання про затвердження розміру соціальної матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення соціально вразливим верствам населення, було затверджено черговий платіжний реєстр.
Заключним питанням внесли зміни до Міської комплексної програми соціального захисту населення міста Покров на 2016 – 2018 роки, затвердженої в липні, рішенням 10 сесії міськради. Як зазначила доповідач – начальник управління праці та соціального захисту Тетяна Ігнатюк, зміни полягають у доповненні одного з розділів Програми пунктами, що стосуються забезпечення державних гарантій в частині компенсації вартості проїзду постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи за рахунок коштів міського бюджету. А також щодо забезпечення державних гарантій по відшкодуванню вартості самостійного санітарно-курортного лікування ветеранами праці. Таке рішення покликане посилити адресність надання соціальних послуг в місті Покров.
Прес-служба міського голови.