Робити добрі справи – просто

робити добрі справи – просто. Зображення 1
Шість років тому небайдужі мешканці Гірника кинули виклик тим, хто думає інакше, перетворивши стихійне сміттєзвалище на територію дитячого дозвілля. Ініціатором глобальних змін виступила Ганна Бондарець з родиною, захопивши ідеєю однодумців. З-під дбайливих рук ентузіастів занедбана територія, завалена сміттям, перетворилася на казкову галявину. Згодом, за бажанням жителів селища, її було доповнено малими формами. З того часу минуло шість років, а майданчик все також процвітає.

Ганна Петрівна незмінно генерує ідеї, втілюючи у життя з односельцями, що підтримують усі добрі починання. Галявину прикрашають рукотворними виробами та квітниками, дивуючи малечу різноманіттям розваг. Вона стала прикрасою селища й міста, яка дивує й надихає, отримавши заслужену перемогу у номінації конкурсу з благоустрою – «Найкращий дитячий майданчик».
Подяку та подарунок міський голова Олександр Шаповал вручив Ганні Бондарець як годиться, на галявині, дякуючи за небайдужість серця, за добрі справи – любов до свого міста. Ганна Петрівна зазначила, що це тільки початок, попереду в ентузіастів безліч задумок, які планують реалізувати вже найближчим часом задля радості малечі й затишку селища.
Прес-служба міського голови.

робити добрі справи – просто. Зображення 2