Роботи продовжуються

роботи продовжуються. Зображення 1

Мешканці міста можуть спостерігати за роботою комунальників, яка активізувалася з настанням тепла. Підприємства виконують планові завдання з благоустрою міста і це лише початок.


Спільними зусиллями комунальників виконується санітарна обрізка дерев. Увага приділяється віддаленим районам, прилеглим селищам, внутрішньоквартальним територіям, дворам, де прибирається сухостій. Роботи з впорядкування Покров передбачають не лише ці заходи.
Одним з назрілих є питання стихійних рекламних майданчиків. Сьогодні під рекламні стели пристосовано фасади будинків, опори світлоточок, автобусні зупинки. Відповідальним працівникам виконкому спільно з комунальниками дано завдання розібратися з цим явищем, тож процес розпочато.
«Саночистка» продовжує встановлювати сміттєві майданчики й проводити благоустрій прилеглої до них території. На сьогодні вже встановлено 15 майданчиків.
Процес благоустрою триває, можна говорити про наступні кроки. Покроввці ж відзначають злагодженість роботи комунальних служб і позитивні результати спільної діяльності.
Прес-служба міського голови.

роботи продовжуються. Зображення 2  роботи продовжуються. Зображення 3