Роботи продовжуються

роботи продовжуються. Зображення 1
На сьогоднішньому засіданні оперативного штабу говорили про результати тижня, планові завдання. Звітуючи, керівники детально зупинилися на проведених поточних роботах. Підприємства й організації працювали у штатному режимі, зосереджуючись на сезонному фронті. Продовжуються ремонтні роботи, тривають реконструкції, у дії будівництво системи відеоспостереження. На порядку денному незмінно утримання міста в чистоті – прибирання від опалого листя й сміття.


Обговорюючи вже виконане, міський голова Олександр Шаповал звернув увагу на неналежний стан району «Марс», визначивши терміни щодо наведення порядку від вулиці Г.Середи до Уральської, також Партизанської, Шатохіна. Було вказано на необхідність проведення відновлювальних робіт на лініях зовнішнього освітлення на ділянках вулиць Зонова, Тикви у місцях дорожнього руху. Вже наступного тижня бригади розпочнуть роботи на вулиці Нижній, за нею – Торгова, Курчатова.
Окремо йшла розмова про ремонт покрівель, наголошувалося на обов’язковості гарантійний зобов’язань виконавців та про раціональне використання паливно-мастильних матеріалів.
Перед керівниками поставлено конкретні завдання, терміни їх виконання.
Прес-служба міського голови.

роботи продовжуються. Зображення 2

роботи продовжуються. Зображення 3