Роботи не припиняються

роботи не припиняються. Зображення 1
Тривалі вихідні пройшли для комунальників у робочому режимі про що йшла мова під час щотижневої оперативної наради.


Підприємства виконували планові завдання, на чому наголошували керівники. Тривали ремонтні роботи у ЖЕО, своєчасно вивозилося сміття Саночисткою, виконувалися заявки жителів міськводоканалом, рятував міські квітники від спеки «Добробут». У цілому вихідні пройшли без пригод, про що говорили і медики. Інцидентом, що вкотре схвилював містян, стало чергове побиття сміттєвих урн у районі Чкаловського повороту.
Продовжується встановлення кришок люків, лише за минулий тиждень міськводоканалом було накрито десять. Разом з тим, міський голова наголосив на необхідності активізації цієї роботи як у місті, так і прилеглих селищах. Було вказано на незадовільно проведених відновлювальних роботах після ремонтних, зокрема, у селищі Чортомлик. Виникали запитання і до «Добробуту» через несвоєчасно прибране сміття по вулиці Г.Середи.
Мова йшла про боротьбу з сезонними рослинами. Олександр Шаповал зауважив, що у зв’язку з підвищенням температури повітря питання протипожежної безпеки, підпалів сухостою постає першочергово. Дав доручення керівникам тримати його на постійному контролі. У пріоритеті підготовка до зими, виконання планових завдань.
Прес-служба міського голови.