Реєстрація на онлайн-курс «Як знайти ідею та перетворити її в успішний бізнес»

     З огляду на обставини, які виникли у нашій країни у зв’язку з російським вторгненням 24 лютого 2022 року, Дніпропетровська область стала прихистком для тисяч вимушено переміщених осіб. Кожному потрібна робота, тож задля створення нових робочих місць, самозайнятості населення та підвищення відсотка бажаючих організувати власну справу на території нашої громади, як серед місцевих мешканців так і серед ВПО, ГО «Дивна Україна» в партнерстві з «Центром підтримки малого та середнього бізнесу» Дніпропетровської обласної ради, готові взяти на себе відповідальність по організації проведення навчального онлайн-курсу «Як знайти ідею та перетворити її в успішний бізнес» на безоплатній основі.

         Курс буде освітлювати наступні питання:

  • як зрозуміти, що ваша ідея актуальна та потрібна;
  • як її перетворити в бізнес-план;
  • як знайти ресурси на втілення своєї ідеї;
  • як знайти команду та однодумців;
  • як створювати кооперації і налагоджувати комунікацію з партнерами та органами місцевого самоврядування;
  • як зрозуміти, що все вдалося.

Кожна тема містить теоретичне та практичне відпрацювання, а також консультації. Усі записи будуть мати формат вебінару, записи якого можливо буде переглянути протягом часу. Найактивніші слухачі курсу будуть мати можливість отримати матеріальну допомогу для побудови власного бізнесу за рахунок грантових грошей.

Якщо Ви зацікавлені у власному розвитку та готові долучитися до навчання, передзапис на даний курс відбуватиметься до 28.07.22 за телефоном відділу економіки виконкому Покровської міської ради (05667) 42244 з 08:00-17:00 години.