Питання на контролі

питання на контролі. Зображення 1
Головний акцент сьогоднішньої щотижневої наради при міському голові було зроблено на підготовці житлового фонду, підприємств та закладів до осінньо-зимового періоду, термінах виконання планових завдань. Окремо говорилося про наближення знаменної дати – 60-річчя міста.


Заклади освіти працюють у штатному режимі
Тут вже підготовлено звітність щодо початку нового навчального року для департаменту освіти й науки. Тривають роботи з переведення приміщень на індивідуальні прилади опалення – твердопаливні котли. У всіх закладах та ПТУ розпочалася традиційна спартакіада, що триватиме протягом навчального року.

Комунальники виконували зявки городян й готувалися до зими
Так, за минулий тиждень ЖЕО виконано 254 заявки, міськводоканалом – 45, міськгазом – 64. Газовиками видано ще 273 технічні умови на встановлення індивідуальних приладів опалення, загалом вже готові пакети документів понад 1200 абонентів. За словами керівників, основна увага приділялася плановим завданням. Обговорюючи результати тижня, міський голова наголошував на посиленні боротьби з карантинними бур’янами. Окремо вказав на адреси, де не виконано благоустрій після ремонтних робіт, визначивши водоканалу терміни виконання. Зокрема, підприємство до середини тижня зобов’язане здійснити роботи по Горького,2, ЖЕО доручено активізуватися щодо ремонту під’їзду по Соборній, 1.
Триває реконструкція площі ім.І.Сірка, вулиці Центральної. Згідно з проектом, на ділянці від Героїв України до Шатохіна, замінено кронштейни освітлення.
Мовою цифр
За минулий тиждень у Покрові з’явилося четверо немовлят. Не було зафіксовано жодного випадку туберкульозу та ВІЧ-інфекції. До управління праці та соціального захисту населення звернулося 587 осіб. Виявлено два порушення комісією з питань легалізації робочих місць. На сьогоднішній день зареєстровано 16 ОСББ. Вогнеборцями ліквідовано пожежу у Гірницькому та загоряння сухої трави.
Прес-служба міського голови.