Привітали з професійним святом

 

Сьогодні Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва, свято тих, хто зберігає найцінніше надбання – культурну спадщину. Хто плекає таланти, прокладаючи юні шлях до зірок.

Для Покрова це особливий день, бо місто багате на таланти, на людей, для кого мистецький розвиток – то справа усього життя. Сьогодні працівники культури приймали вітання від імені міського голови Олександра Шаповала зі словами безмежної подяки.

Зазначалося, що їхня справа – то не просто сфера діяльності. З покоління в покоління передається любов і повага до свого, виплеканого століттями, і за цим стоять народні майстри, працівники культури, які з’єднують минуле та сучасність, закладаючи підґрунтя майбутньому.

Це та, щоденна робота, котру виконують працівники відділу культури виконкому, фахівці музею, мистецьких закладів, бібліотек,  клубних осередків, Будинку культури Шолохового, самобутні майстри, колективи художньої самодіяльності, вони розкривають багатогранність та неповторність української культури. Виховують на засадах поваги молодь, яка прославляє Покров, завойовує мистецькі висоти. Зберігають і примножують, впроваджуючи нові напрямки, реалізуючи ідеї та починання, все заради того, аби наша книга, наша пісня, музична, художня і поетична творчість – жили, бо в них головна, духовна цінність.

Прес-служба міського голови.