Привітали освітян з професійним святом

Наставник, вихователь, порадник і друг – це все про Вчителя! Про людей, чия професія не тільки навчати, а й розкривати потенціал учня, підтримувати й допомагати знайти себе у безмежному життєвому морі. Сьогодні це набуває особливого сенсу, бо саме педагоги тримають освітній фронт, продовжуючи свою благородну справу. І професійне свято, День Вчителя, зустрічають разом зі своїми учнями, з новими планами і вірою в Перемогу.

Напередодні шанованої дати педагоги громади приймали щирі вітання. Подяками міського голови Олександра Шаповала були відзначені учителі за професійні досягнення. Зі словами безмежної вдячності їх вручила заступник міського голови Ганна Відяєва.

Педагогам та працівникам сфери освіти дякували за високі результати діяльності, любов до обраної справи. У теплій атмосфері начальник міського управління освіти Ольга Матвєєва передала колегам Подяки Дніпропетровського регіонального центру оцінювання освіти та відзнаки міського управління освіти.

Для педагогів це цілеспрямована робота з впровадження нових напрямків діяльності – виховання справжніх людей, патріотів своєї землі.

У цьому і є покликання вчителя, адже обрали професію, яка стала сенсом життя. Їхня праця поважна і потрібна, саме тому свято, День вчителя, вже давно вважають народним, бо кожен  згадує цього дня своїх наставників – з теплотою і вдячністю. Адресують найщиріші слова тим, хто виховує покоління сильних та незламних – нашим Вчителям.

Пресслужба міського голови.