Примножуючи добрі справи

примножуючи добрі справи. Зображення 1
Пасхальні дні – особливий час для доброчинних вчинків. З такими думками Великої суботи перед Великоднем Пасхальні дарунки від покровчан було передано пораненим бійцям АТО, котрі проходять реабілітацію у Черкаському.


Запашні Великодні паски, писанки, святкові смаколики, а ще до щему зворушливі дитячі листи були вручені захисникам, котрі після серйозних поранень та лікування у Дніпрі проходять реабілітацію у Черкаському. До такого починання волонтерів другої школи долучилися міська спілка ветеранів АТО, громадська організація «Пліч-о-пліч», їх дієво підтримав міський голова Олександр Шаповал.
З благословення благочинного Покровського благочиння протоієрея Володимира, Великодні дарунки були передані до шпиталя міською спілкою ветеранів АТО – головою Віталієм Солянко та помічником Вікторією Косенко. Поранені не приховували радості, для хлопців, що у такий святий день далеко від рідного дому, то особливі відчуття, розуміння, що їх підтримують. Захисники дякували волонтерам, запевняючи, - згадкою про цей день будуть дитячі листи, що зберігатимуть тепло сердець покровчан.
Прес-служба міського голови.

примножуючи добрі справи. Зображення 2

примножуючи добрі справи. Зображення 3