Пройшла онлайн-нарада керівництва Дніпропетровщини з мерами міст області

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук: "Разом з Валентином Резніченком, Борисом Філатовим, Олександром Вілкулом сьогодні провели онлайн-нараду з мерами міст. Серед головних питань, які обговорювали: укріплення об'єктів критичної інфраструктури; забезпеченість міст ліками, паливом, необхідними товарами; підготовка області до посівної; перехід на економіку воєнного часу.

Також обговорили готовність продовжувати соціальні виплати і приймати переселенців.

В містах області є резерви продуктів і медикаментів. Всі комунальні підприємства, транспорт, медичні заклади працюють стабільно. Військово-цивільна адміністрація постійно моніторить гуманітарну, безпекову ситуацію в регіоні. Нині всі, хто приїжджає до нашої області з окупованих територій, забезпечені житлом та харчуванням.

Все керівництво області закликає підприємців з понеділка відкривати свої магазини, ресторани та кафе і створити для своїх співробітників гнучкі графіки роботи. Виплачувати людям заробітну плату. Це дозволить перейти на економіку воєнного часу. Державі потрібна підтримка бізнесу."