Проведено конкурс на посаду директора інклюзивно-ресурсного центру

проведено конкурс на посаду директора інклюзивно-ресурсного центру. Зображення 1
Впровадження засад інклюзивного навчання на сьогодні є одним з пріоритетних. Для Покрова, який не перший рік рухається у напрямку соціалізації дітей з особливими потребами, створення необхідних умов для їхнього розвитку, навчання, спілкування з однолітками, цей процес є безперервним, особлива малеча відвідує садочки, школи, позашкільні заклади. Функціонують медіотека, ресурсні кімнати для забезпечення максимальної ефективності освітніх послуг створено інклюзивно-ресурсний центр, концепція якого полягає у зміні поглядів суспільства на дітей з особливими потребами, у тому числі й на дітей з інвалідністю, які прагнуть бути активними членами суспільства за умови надання їм додаткової підтримки.


Вчора бачення розвитку та діяльності закладу презентувалося під час конкурсу. Головний акцент було зроблено на двоєдиній ролі ІРЦ: спрямувати зусилля не тільки на підготовку дітей з особливими освітніми потребами до життя в суспільстві, а й на здійснення відповідних змін у самому суспільстві, у тому числі і ставлення суспільства до таких дітей.
За результатами, на посаду директора інклюзивно-ресурсного центру рекомендовано Вікторію Демуш. Вікторія Анатоліївна має досвід практичної роботи за фахом та відповідний кваліфікаційний рівень.
Прес-служба міського голови.