Продовжуємо підбивати підсумки роботи Українського ветеранського фонду за минулий рік.

Для розробки та впровадження якісної державної політики, спрямованої на підтримку ветеранів, потрібно розуміти їхні потреби. Результати досліджень, які ми постійно проводимо – як самостійно, так і з партнерами, показують, чого прагнуть ветерани, як їх сприймає суспільство, які їхні взаємні очікування.

✅ Торік Український ветеранський фонд провів 13 аналітичних досліджень, присвячених різним аспектам життя ветеранів та їхньої реінтеграції у суспільство.

Проаналізувавши отриману інформацію, ми змогли зробити важливі висновки, зокрема про те, що образ ветеранів в українському суспільстві є позитивним, проте існує низка стереотипів та упереджень щодо них.

✅ Спростовувати ці стереотипи, а натомість підтримувати в суспільстві позитивний імідж ветеранів – ще одне завдання, над яким працює Український ветеранський фонд.

Для цього розповідаємо історії тих, хто вже повернувся до цивільного життя, організовуємо інформаційні кампанії.

До прикладу, в квітні 2023 року за підтримки NAKO ми запустили інформаційну кампанію “Ветерани різні. Перемога одна”, у межах якої створили відеоролик соціальної реклами про ветеранів і ветеранок з протезами. А кампанія “Шлях ветерана”, яку розпочали в грудні 2023 року, спрямована на зміцнення громадянської відповідальності на шляху підтримки ветерана в системі переходу від військової кар’єри до цивільного життя.

З повним звітом про діяльність Фонду за минулий рік можна ознайомитися за посиланням ????https://veteranfund.com.ua/.../uploads/2024/02/zvit-2023.pdf