Про результати й плани на майбутнє

про результати й плани на майбутнє. Зображення 1

Звіт за три місяці роботи представила днями своїм виборцям депутат облради, помічник народного депутата України Андрія Шипка Марина Петросянц.


Свій кількаденний приїзд до Покров депутат присвятила зустрічі з людьми. Як зазначила Марина Петросянц, ставили за мету розповісти про результати роботи й визначитися з подальшими пріоритетами. До спільного діалогу, що проходив у Будинку творчості та на базі другої школи було запрошено радника голови облдержадміністрації, помічника народного депутата Андрія Шипка Зінаїду Пікалову, заступника міського голови Наталію Бондаренко, провідних фахівців управління праці, територіального центру, пенсійного фонду Покров. Виборці очікували на конструктивізм розмови, тож депутат розпочала з конкретних кроків. Зазначила, що ініційовані міським головою проекти розвитку отримають практичне втілення, виділено бюджетні кошти на вирішення найбільш актуальних проблем міста.
- Коли на стороні відстоювання інтересів міста стоять міський голови, народний депутат, депутати облради, то можемо констатувати переможний результат спільних зусиль,- підкреслила Марина Петросянц.
Говорячи про діяльність депутатської команди, детально зупинилася на питаннях, важливість яких окреслена людьми. Серед таких вже не перший рік постає доля 8 споруди. Депутат зазначила, що на сьогодні Андрієм Шипком пройдено довгий шлях визначення, документально доведено приналежність дороги до траси загального користування, питання, що не вирішувалося з кінця 50-х. І діяльність у цьому напрямку триває.
Основна ж увага зустрічі була спрямована на запитання людей. Покроввців хвилювали проблеми соціального захисту ветеранів, ліквідаторів аварії на ЧАЕС, законодавчого механізму нарахувань субсидій та пенсій. Усі питання було взято до уваги. Завершуючи зустріч, Марина Петросянц підкреслила, що подальша робота триватиме у форматі тісної співпраці з виборцями.
Прес-служба міського голови.