Про місто мовою квітів

Уявити  Покров літом без квітів уже неможливо. З кожним роком їх все більше і більше, а ландшафтні ідеї стають дедалі вишуканішими та цікавими.

Ювілейний день народження країни місто зустрічає заквітчаним і доглянутим. Навесні озеленювачі висадили близько 27 тисяч квіткових саджанців.

Тепер вони тішать нас розкішними клумбами - панно.

З підвісних кашпо, декоративних арок каскадами спадає петунія - її найбільше.

Клумби оздоблені кількома різновидами бегонії, вербени, колеусу, чорнобривців, сальвії та інших квітів.

Цьогоріч зацвіла і розкішно пахла трояндова алея вздовж вулиці Григорія Тикви.

Чи будуть квіти та інші зелені насадження свіжими та доглянутими, залежить від умінь працьовитих рук озеленювачів “Добробуту”.

Працівники дільниці благоустрою та зеленого господарства, яку багато років очолює Марина Суружиу, добре знають, що догляд за квітами - то лише на перший погляд здається нескладною роботою.

Анна Солодова, Тетяна Коваленко, Ірина Кот, Ольга Чорновол, Наталія Коваль, Любов Яцик та Альона Макалова в команді озеленувачів працюють далеко не перший рік.

Жінки розповідають, що квітучі рослини потребують не лише прополювання та поливу, а й прибирання сухоцвіту, підживлення, обробки від шкідників. Особливо вибагливі красуні - бегонії. Проте копітку роботу компенсує задоволення від споглядання та причетності до такої краси.

Без любові до всього живого, без терпіння та наполегливості не будуть квітники такими красивими та розкішними. В цьому їхній секрет. Єдине, що засмучує озеленювачів, інциденти з псуванням рослин. Тому просять цінувати їхню працю та красу рідного міста.

Прес-служба міського голови.