Презентація роботодавця

презентація роботодавця. Зображення 1

Основним завданням центру зайнятості є допомога у пошуку роботи безробітним особам, але досягти позитивного результату можливо лише завдяки побудові тісної співпраці з роботодавцями. Тому, Покровський міський центр зайнятості та міське комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об'єднання» є давніми партнерами, між якими налагоджена тісна та плідна співпраця. На протязі багатьох років на підприємстві організовуються роботи тимчасового характеру, в яких приймають участь безробітні громадяни міста, також проводиться стажування та навчання під замовлення роботодавця. Для більш якісного підбору необхідних працівників та ознайомлення шукачів роботи з підприємством 15 липня поточного року з ініціативи центру зайнятості було проведено «Презентацію роботодавця». Відвідали захід 12 безробітних.
Майстер підприємства, Вакуленко Павло Миколайович, розповів про історію створення підприємства, познайомив присутніх з технологічним процесом підприємства. Павло Миколайович, повідомив про потребу в таких професіях, як: пічник, машиніст екскаватора, прибиральник території, чистильник димоходів, лежаків та топок.
Безробітні, що приймали участь у заході, виявили зацікавленість організацією виробництва та можливістю в подальшому працевлаштуватися на підприємство. Фахівці служби зайнятості розповіли присутнім про ситуацію на ринку праці, про потребу в професійному розрізі, про послуги, які надає центр зайнятості та про можливість навчання безробітних під замовлення роботодавця за професіями: пічник і чистильник димоходів, лежаків та топок. Безробітним було запропоновано участь в тимчасових роботах на даному підприємстві, що сприяє отриманню додаткового заробітку, а також пройти стажування безпосередньо на виробництві.
«Презентація роботодавця» пройшла дуже цікаво та інформативно. Всі присутні отримали вичерпні відповіді на питання та подякували роботодавцю за приділену увагу.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Шаталова О.В.