Правила благоустрою існують для всіх

правила благоустрою існують для всіх. Зображення 1


Сьогодні зима знову нагадала про себе, підсипавши снігу. Працівники міських комунальних підприємств ще вдосвіта приступили до очистки прибудинкових територій, тротуарів, вулиць, загальна протяжність яких 116кілометрів. Працює спецтехніка. Дотримується «Правил благоустрою міста» і переважна більшість суб’єктів господарювання, прибираючи сніг та посипаючи територію біля офісів та магазинів.


Несумлінним суб’єктам господарювання нагадуємо вимоги Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та п.12 «Правил благоустрою міста Покров» який передбачає з метою безпечного пересування пішоходів:
Прибирання тротуарів, територій, у тому числі зелених зон, прилеглих до торговельних центрів, об’єктів побутового обслуговування, громадського харчування, магазинів, ринків та інших об’єктів на відстані до 25 метрів навколо них (або згідно меж, зазначених у паспорті благоустрою) а також палаток, ларьків, кіосків та інших об’єктів виносної вуличної торгівлі на відстані до 15 метрів навколо них (або згідно меж, зазначених в паспорті благоустрою – покладається на суб’єктів господарювання, які експлуатують вказані об’єкти.
Прес-служба міського голови.