Прапори України та ЄС підняли над Покровом

Урочистості з нагоди відзначення Дня Європи розпочалися у місті з церемонії підняття Державного прапора України та прапора Європейського Союзу. Аби приєднатися до Всеукраїнської акції, сьогодні опівдні покровчани зібралися на головній площі міста. Представники влади, підприємств, організацій та установ, громадських організацій та політичних партій, учнівська молодь, пенсіонери та всі, хто відгукнувся на запрошення стати свідками масштабного заходу, тримали в руках національну та європейську символіку, прапорами України та Євросоюзу прикрашено і фасад будівлі міськвиконкому.


Почесне право винести стяги було надано кращим представникам молоді із числа учасників АТО, рятівників, офіцерів кримінально-виконавчої служби, майстрів спорту, учнів загальноосвітніх закладів та учасників шкільних євроклубів. Державний прапор України та прапор Євросоюзу урочисто піднімали у супроводі гімну нашої держави та «Оди радості», що є гімном сім’ї демократичних європейських країн.
Вітаючи зібрання, секретар міської ради Анатолій Пастух говорив про європейський вибір нашої держави, відстоюючи який, захищаємо суверенітет, територіальну цілісність України та зміцнюємо державність.
Ліричності та піднесеності церемонії надали виступи талановитих солістів.
Заходи з нагоди відзначення Дня Європи у місті триватимуть . Вони охоплять освітні установи, трудові колективи, заклади культури. Проходитимуть фестивалі, конференції, концерти, інформаційно-дискусійні години, виставки, спортивні та інші заходи, направлені на популяризацію євроінтеграційних процесів.
Прес-служба міського голови.