Прапор України – прапор миру, честі, єдності та гідності!

 

Сьогодні Покров разом з усією Україною відзначив День Державного Прапора України.

На центральній площі, де знаходиться головний флагшток міста, зібралася численна громада - представники органів влади, підприємств, установ, громадських організацій та політичних партій, духовенство.

Під звуки державного гімну синьо-жовтий стяг разом із прапором міста гордо підняли в небо учасники бойових дій, військовослужбовці Ігор Бедринець, Андрій Єгоров та прославлені акробати-переможці ДЮСШ ім.Дідіка Артур Євтушенко й Катерина Гужва. Наш стяг символізує незламність духу народу та прагнення до свободи, пам'ять про тих, хто у різні часи і до сьогоднішнього дня відстоювали державність України.

За особистий внесок у загальнодержавну справу захисту суверенітету України, її територіальної цілісності та незалежності, активну громадянську позицію з нагоди свята учасників АТО та людей, що підтримують ветеранський рух, відзначено подяками міського голови Олександра Шаповала.

До урочистостей готувалися і юні дарування. У виконанні талановитих дітей пролунали пісні, пронизані любов'ю до своєї землі, пройшов святковий флеш-моб.

День Прапора є одним з найбільш знакових державних свят. Ставлячись з повагою до державних символів, ми віддаємо шану героїчному минулому України, шануємо непорушний зв'язок часів і спадкоємність поколінь.

Прес-служба міського голови.