Працюємо для людей

працюємо для людей. Зображення 1

Наприкінці березня 1996-го в місті сталася подія, що на роки визначила пріоритети спеціалістів системи обслуговування підприємств автотранспортної сфери: надавати якісні, кваліфіковані та економічно обґрунтовані послуги автомобілістам. Двадцять років тому було здійснено першу заправку стисненим природним газом на міській автоматичній газонаповнювальній компресорній станції.


Важливість даного і сьогодні важко переоцінити, а у далекому 96-му, у роки економічної нестабільності, подібний крок можна було по праву вважати революційним. Автомобільна галузь, власники автотранспорту здригалися від постійних збоїв у постачанні палива, непередбачуваних змін цінової політики. Поява альтернативи означала вихід з довготривалої кризи на шлях розвитку: стабілізації діяльності підприємств – нормальної життєдіяльності міста.
Результатом довготривалої, серйозної роботи став пробний запуск, здійснений 29 березня 1996.
Пусконалагоджувальні роботи і першу заправку автобуса виконувала група спеціалістів НВП «Екотранспал». Своєрідне випробування одразу вказало на очевидні переваги станції. Станція не потребувала спеціальних фундаментів для установлення на землю, для захисту навколишнього середовища від шкідливої дії промислових викидів, передбачалося виконання технологічних продувок трубопроводів і устаткування таким чином, щоб забезпечити мінімальний викид газу в атмосферу. Поява в Покров третьої в Україні станції, а за специфікою виготовлення та проведення випробування – першої, стала предметом щирого зацікавлення фахівців не тільки обласного, а й всеукраїнського рівня.
День офіційного відкриття ОАГНКС- 45 - 22 травня 1996 року, став справжньою подією. Найбільше новому об’єкту раділи автомобілісти, адже станція стала рятувальним колом для більшості підприємств, простих городян, які тривалий час були заручниками бензинового буму. ОАГНКС- 45 обслуговувала не тільки Покроввських власників транспорту, а й підприємства Нікопольського, Апостолівського, Криворізького районів. До її комплексу входили системи очищення газу на вході, компресорна установка із системою охолодження , вологомасловиділення, система сушіння газу.
З того часу минуло 20 років, а станція все також є чітко налагодженим ланцюгом у системі обслуговування міста. Як і колись, основними користувачами станції є підприємства, що спеціалізуються на автоперевезеннях, обслуговують міські, міжміські маршрути, власники автотранспорту. Швидке та кваліфіковане обслуговування, переваги цінової політики є найголовнішими чинниками успішної роботи - вірності постійних клієнтів. За 20 років свого існування ОАГНКС- 45 жодного разу не дала збоїв, станція, як цілісний злагоджений механізм щоденно працює на благо міста, своєю діяльністю доводить: те, що зроблено для людей – матиме довге успішне життя.