Працює онлайн-платформа з профорієнтації!

 

працює онлайн-платформа з профорієнтації!. Зображення 1

Вибір професії – це важливий крок у житті людини людини. Якщо вам потрібна допомога у професійному самовизначенні, тоді саме для вас працює Платформа  Державної служби зайнятості  з профорієнтації  та розвитку  кар’єри, яка дозволяє зрозуміти, який вид професійної діяльності більше підходить людині, допомагає оцінити власні здібності, інтереси, можливості та усвідомлено обрати майбутню професію.  "Платформа створена з метою надання послуг з профорієнтації  у  дистанційному режимі. Зареєструвавшись на платформі, користувач безкоштовно отримає послуги з профорієнтації:

  • вибір (зміна) професії;
  • визначення майбутнього напряму професійного навчання та схильностей до підприємницької діяльності;
  • оцінку власних здібностей

Програма  заснована на діагностиці  й зіставленні трьох основних факторів успішного професійного навчання  й самореалізації: 

  1. професійна мотивація  – глибинні професійні інтереси й цінності,
  2. структура інтелекту – рівень розвитку інтелекту (ІQ)
  3. специфіка структури здібностей, психологічні схильності (схильність до певних видів професійної діяльності).

Проходження  усіх  тестів гарантує  високу  результативність  діагностики та максимально приближений професійний вибір для людини, яка проходить тестування. За результатами повного тестування програма пропонує  конкретні професії відповідно до особистісних інтересів та схильностей, із зазначенням відсотка відповідності.

Усім хто бажає треба звернутися до Покровської міської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості для отримання  безкоштовного коду доступу до програми та на практиці  оцінити переваги проходження тестування з профорієнтації  в он-лайн режимі. З надією на спільну співпрацю!