Працює балансова комісія

працює балансова комісія. Зображення 1

На цьому тижні у міськвиконкомі тривають зсідання балансової комісії – розглядають питання щодо стану роботи підприємств та організацій комунальної власності міста за перше півріччя поточного року.


Сьогодні члени комісії на чолі із заступником міського голови Олександром Чистяковим аналізували фінансово-господарські показники чотирьох комунальних підприємств. Звітували керівники та бухгалтери міських комунальних підприємств «Добробут», «Ритуал», АГНКС - 45, та газета «Козацька вежа».
На засіданні активно обговорювали проблемні питання, приймалися спільні рішення та надавалися рекомендації щодо підвищення ефективності роботи підприємств та усунення негативних явищ, що ведуть до зниження результатів фінансово-господарської діяльності. Торкалися питань фінансування, освоєння бюджетних коштів, своєчасної виплати заробітної плати, кредиторської та дебіторської заборгованості, ефективності управлінських рішень та інше.
Така робота ведеться не для того, аби виявити недоліки, а щоб колегіально вибудувати шлях ефективного розвитку як окремих підприємств, так і в цілому економіки міста.
Прес-служба міського голови.