Покровчанин Сергій Сємак став номінантом на премію облради. Підтримаємо земляка!

 

Наразі триває традиційне голосування, яке має визначити володарів премії Дніпропетровської обласної ради. Претендентами на цю почесну відзнаку є жителі регіону, які продемонстрували вагомі досягнення в різних сферах суспільного життя, професійній діяльності, активну участь у розбудові Дніпропетровщини.

Загалом конкурсанти змагаються в 11 категоріях. Ми пишаємося тим, що серед номінантів на нагороду з року в рік - покровчани. У 2019-у в категорії “За досягнення у спортивній діяльності, розвиток спортивного руху” за перемогу змагається представник міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка вихованець відділення тайського боксу Сергій СЄМАК.

Для покровчанина, вихованця заслуженого тренера України Ігоря Мациборка, період 2018-2019 років став надзвичайно продуктивним. Загалом Сергій взяв участь у 12 змаганнях обласного і міжнародного рівнів, де посів 5 перших, 4 других та третіх місць. Лише у поточному році став бронзовим призером Чемпіонату світу з таїландського боксу, а нещодавно виборов срібну медаль Чемпіонату Європи!

Звісно, що конкуренти у нашого спортсмена дуже потужні. Але ми упевнені, що саме наш земляк достойний стати володарем премії облради. Кожен з нас може підтримати Сергія Сємака. Проголосувати можна за посиланням https://oblrada.dp.gov.ua/choice/ до 20 листопада.

Прес-служба міського голови.