Покровчани стали призерами двох чемпіонатів із дзюдо

Днями у Дніпрі відбулося одразу дві важливі події для українських дзюдоїстів. Завершився Чемпіонат України серед молоді до 23-х років та Відкритий Чемпіонат України серед ветеранів. В обох змаганнях сере призерів - покровчани.

15-16 вересня з нагоди національної першості серед молоді на татамі нового спорткомплексу “Олімпійські резерви” вийшло 315 учасників з двадцяти областей. Шість нагород завоювали спортсмени з Дніпропетровщини, серед них вихованка тренера ДЮСШ ім. Дані Дідіка Сергія Сінілова— Ліза Литвиненко.

Спортсменка, нині студентка Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту, стала абсолютною чемпіонкою у ваговій категорії до 78 кілограм.

Цей чемпіонат став відбірковим на молодіжний чемпіонат Європи, що проходитиме у Будапешті на початку листопада.

17 вересня, слідом за молоддю, медалі національної першості розігрували спортсмени - ветерани 30+.

Чемпіонат проходив у рамках ІХ Літніх Всеукраїнських Ігор ветеранів спорту пам'яті Михайла Баки.

Понад 250 дзюдоїстів з усіх куточків нашої країни вели запеклу боротьбу за нагороди у різних вікових категоріях. Серед них п'ять покровчан, які за підсумками 9-годинних змагань отримали гарні результати.

Сергій Сінілов та Максим Івженко завоювали срібло, Андрій Ткачов та Євген Соколов здобули бронзу, До п'ятірки кращих увійшов Сергій Нагорний.

Вітаємо переможців та учасників турнірів з високими нагородами, бажаємо подальших успіхів!

Прес-служба міського голови.