Покров з робочим візитом відвідав голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко

Вчора, у рамках робочої поїздки, місто відвідав очільник області Олександр Бондаренко. Губернатор вперше у Покрові, тож побував не лише на соціально-значущих об’єктах, що зводяться у рамках Програм «Велике будівництво» та «Родинний затишок», а й зустрівся з людьми та оглянув місто.

Свій візит він розпочав з центральної міської лікарні, де вже цього року розпочнеться реконструкція відділення екстреної меддопомоги. За словами губернатора, буде оновлено 13 прийомних відділень лікарень області, у тому числі і в Покрові. Мета - створити сучасні прийомні відділення з вхідною частиною, з можливостями діагностування. Вже готова проектна документація, наступний етап – проведення тендеру й пошук підрядника. Розмова торкалася не лише майбутньої реконструкції, Олександр Бондаренко ознайомився з роботою лікарні, зустрівся з колективом, поцікавився рівнем забезпечення медперсоналу захисними засобами щодо боротьби з COVID-19.

Наступними об’єктами стали малий груповий будинок для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та садочок у селищі Гірник. Будівництво цих соціальних закладів триває обласним коштом, їх наповнення проходитиме за кошти місцевого бюджету, наразі ідуть внутрішні роботи. Було оглянуто стан реалізації.  Наголошено на важливості проектів, зокрема, будинку для дітей-сиріт, котрий змінює парадигму виховання малечі.

-Ми маємо створити для дітей сучасні та комфортні умови, - підкреслив губернатор.

Позаплановими стало відвідування Центру надання адміністративних послуг та прогулянка центральним парком Мозолевського, де за словами очільника області приємно проводити час з родиною й друзями серед зелені та топіарних скульптур.

Наприкінці робочої поїздки голова облдержадміністрації Олександр Бондаренко обговорили з міським головою Олександром Шаповалом нагальні питання, визначивши плани на майбутнє.

-Я вдячний Олександру Вікторовичу за конструктивну розмову, у ході зустрічі ми обговорили важливі питання, - зазначив Олександр Шаповал, - сьогодні за підтримки обласної влади у Покрові реалізуються важливі проекти, є цікаві задумки і на майбутнє, що зроблять життя покровчан комфортнішим.

Прес-служба міського голови.