Покров уквітчався тюльпанами

 

Щойно весна порадувала теплими променями, одразу ж оживає кольорами природа. Клумби вулиць, парків й скверів міста, газони біля житлових осель милують око барвами. Мабуть, ніякі інші рослини не викликають стільки емоцій, як перші весняні квіти.

Ще минулого року у міському просторі були висаджені весняні рослини. Для того, щоб ці чарівні квіти подарували красу кольорів навесні, працівники міського комунального підприємства “Добробут” висадили їх ще восени. Тисячі цибулинок різних сортів тюльпанів та нарцисів були посаджені на бульварі Шевченка, на клумбах вулиць Зонова, Тикви, Чехова, Л.Чайкіної, в'їзді до міста, у парку селища Рудник та в інших місцях.

Клумби міста поповнились багатьма різновидами багаторічних рослин, зокрема, це тюльпани сортів Beauty trend, Lalibela, Purple Raven, Strong Gold, Sissi, нарциси сортів: Tet a Tet, Martha Stewart, Dancing Moonlight, Fortissimo, Ice King, Ice Follies, Virginsia Surprise та інші. Цибулинні квіти зазвичай першими з'являються на клумбах і заявляють про прихід весни, а ці сорти особливо дивують красою кольорів та формами самої квітки. Як зазначили у «Добробуті», це лише перший етап, робота у цьому напрямку продовжиться.

Городяни встигли відзначити красу весняних квіткових композицій, які прикрасили різні куточки Покрова, заполонивши їх різноманітними яскравими і насиченими кольорами та витонченим ароматом. Це особливо важливо сьогодні, коли людям так потрібні позитивні емоції.

Прес-служба міського голови.