Покров попрощався з Героєм

Місто знову у великій скорботі. Сьогодні покровчани проводжали в останню земну путь Андрія Крівченка, сержанта, начальника групи інженерно-саперного взводу механізованого батальйону. Захисник пішов із життя після тяжкого поранення…Йому був 51 рік…У мирному житті працівник гірничо-збагачувального комбінату, заступник начальника Покровського кар’єру, Андрій Крівченко з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист рідної землі. Воював за те, аби над Україною було мирне небо, віддавши за це найдорожче – своє життя.

Численні містяни, рідні, побратими, друзі, представники влади, колеги несли Захиснику живі квіти, вшановуючи воїна. Люди прихиляли коліна, утворюючи живий коридор. Над бульваром линула «Плине кача»… Андрія Крівченка проводжали з усіма військовими почестями, під синьо-жовтими прапорами. Чин похорону звершило духовенство Покровського благочиння Православної Церкви України.

У пам'яті рідних, близьких та знайомих він залишиться як справжній патріот, мужній, відважний та рішучий воїн, як людина з великим серцем.

Вічна пам’ять Захиснику!

Герої не вмирають!

Прес-служба міського голови.