Покров названо містом з кращою практикою місцевого самоврядування в Україні

Наша громада отримала перше місце у цьогорічному Всеукраїнському конкурсі “Кращі практики місцевого самоврядування”. Практика Центру первинної медико-санітарної допомоги визначена кращою у номінації “Розвиток медичної інфраструктури, матеріально-технічне забезпечення та доступність медичних послуг”.

- Ця перемога - визнання і достойна оцінка на самому вищому рівні тих змін, які відбувалися у первинній ланці медицини Покрова впродовж останніх років, - говорить директор Центру первинної медико-санітарної допомоги Олена Саламаха.

Церемонія нагородження переможців пройшла 21 грудня у Міністерстві розвитку громад і територій, яке проводить цей конкурс за підтримки Ради Європи. Цього року кращими визнано 28 практик місцевого самоврядування.

Спеціальну відзнаку і диплом І ступеня для нашої громади від міністра Олексія Чернишова отримала медичний директор ЦПМСД Людмила Пороховніченко.

Вже не вперше досвід Покрова знаходити кращі рішення поширюється і стає цікавим для інших громад країни.

Впровадження е-медицини, модернізація медичного обладнання, зміцнення кадрового потенціалу, створення комфортних та безбар'єрних умов, збільшення кількості амбулаторій, відкриття фельдшерських пунктів, клініко-діагностичних кабінетів, кабінетів “ліжко денного перебування”, сольової та кімнати облаштованої нібулайзерами, налагодження міжнародної співпраці та реконструкції - все це поступово, але кардинально покращило якість надання первинної медичної допомоги у місті.

Нині це бачимо не лише ми, а й експерти. Покров вкотре підтвердив свою репутацію міста, яке не зупиняється, невпинно рухається вперед в інтересах громади.

Прес-служба міського голови.