“Покров має таланти” - третій сезон відкрито!

Тут кожен може як заявити про себе вголос, так і відкрити для себе нове ім'я. Улюблене талант-шоу, яке традиційно проходить під патронатом міського голови Олександра Шаповала, знову зібрало своїх поціновувачів на центральній площі міста.

Глядачі надзвичайно доброзичливо зустрічали учасників третього сезону “Покров має таланти”. Серед них були і знані на творчому небосхилі імена, і самобутні таланти, які досі залишалися невідомими широкому загалу. Сміливці, які наважилися вперше вийти на загальноміську сцену, відчували від земляків особливу емоційну підтримку. Феєричним став дебют колективу художньої самодіяльності компанії “Універсал Сервіс ЛТД”. “Клен зелений” у виконанні жіночого тріо підкорив своєю душевністю. Романтичним і проникливим був Анатолій Калашник із “Жовтим листом” на музику Тото Кутуньо. Переконливою була музично-інструментальна композиція Олега Шевчука. Учасники різної вікової категорії вражали глядачів вокальними даними, хореографією, художнім читанням. Найважче було журі (голова — директор музею Т.В. Подольчак), бо з поміж кращих їм треба було обрати найкращих.

У результаті конкурсного відбору, крім колективу управляючої компанії, Анатолія Калашника та Олега Шевчука, до фіналу вийшли танцювальний колектив “Спорт Dens" з номером “Натхнення”, саксофоніст Ярослав Сидоренко з музичною композицією “Besame Mucho”, Анжеліка Сичевська з естрадною піснею “Не питай мене”, Аліна Дєдул з піснею “Минає день, минає ніч”, Надія Грінь з віршем “Так ніхто не любить, як вона”, Володимир Бородін з піснею “Тиха вода”, Олександра Посох з піснею “Сон Атамана”, Даніїл Паніщев з віршем “Уже на улице темно”,  та Ярослав Зорін з піснею Франка Сінатри “Нью-Йорк”.

Вітаємо переможців півфіналу. У День Незалежності покровчани знову зможуть почути їх на великому святковому концерті та взяти участь у голосуванні, аби визначити фіналіста цьогорічного конкурсу “Покров має талант”.

Прес-служба міського голови.