«Покров має талант» - другий сезон

«покров має талант» - другий сезон. Зображення 1
До Дня Конституції та Дня молоді Покров презентував фестиваль, який вже є традиційним, завоювавши любов містян. Минулого року під егідою міського голови Олександра Шаповала було започатковано конкурс, що став творчим марафоном для всіх, хто прагне мистецької самореалізації. Старт фестивалю вже вдруге дала креативна молодь, котра об’єднала навколо проекту покровчан, від 14 років і старше. Близько тридцяти учасників фестивалю доводили, що на шляху до творчості не має перешкод. Навіть злива, яка накрила місто за кілька годин до початку конкурсного етапу, не змогла завадити артистам. "Покров має талант" відбувся.

 


«покров має талант» - другий сезон. Зображення 2Цього року мешканці міста почули нові імена, побачили й артистів, які дебютували минулоріч та не оминули можливості показати себе знову. Цікаві виступи підготували творчі осередки, Дитячо-юнацька спортивна школа імені Дані Дідіка, клуб селища Перевізькі Хутори, колектив КРЦ гірничо-збагачувального комбінату і навіть наші близькі сусіди, нікопольчани. Були представлені різні жанри й вікові категорії, юні та досвідчені доповнювали один одного, створюючи особливу атмосферу фестивалю.

 

«покров має талант» - другий сезон. Зображення 3Учасники зазначали, що життя варте того, аби відчувати його повноту, конкурс є справжнім святом, до якого готувалися, аби показати містянам нові оригінальні номери. На думку глядачів, їм це вдалося, виступи вражали й захоплювали. Символічно, що паралельно з фестивалем молодіжна спільнота проводила вуличну акцію, пропагуючи здоровий спосіб життя.

«покров має талант» - другий сезон. Зображення 4Це не єдина ініціатива молодих, які проявляють себе у всіх сферах суспільного життя, спорті й творчості, громадській діяльності. Напередодні Дня молоді у ДніпроОДА нагородили активних та небайдужих, серед яких Вікторія Косенко, член міської спілки воїнів АТО. І саме сьогодні спілка впроваджує у життя проект, який став лідером цьогорічного бюджету участі.
До таких успішних ідей належить і "Покров має талант", відбірковий тур якого пройшов цими вихідними. За його результатами буде відібрано 12 фіналістів, які продовжать фестивальні перегони. 24 серпня ми зможемо побачити їх знову на великій сцені "Покров має талант".
Прес-служба міського голови.

«покров має талант» - другий сезон. Зображення 5

«покров має талант» - другий сезон. Зображення 6

«покров має талант» - другий сезон. Зображення 7

 

«покров має талант» - другий сезон. Зображення 8

«покров має талант» - другий сезон. Зображення 9

«покров має талант» - другий сезон. Зображення 10