Покров благословив у доросле життя випускників

 

 

Цей день називають одним з головних міських свят. Випускний вечір – зворушливий та пам’ятний, стає важливою віхою, бо підсумовує ще один навчальний рік, дає старт у майбутнє ще одному шкільному випуску. Цьогорічне свято запам’ятається надовго, його традиційно зустрічали усією великою громадою.

Через живий коридор, центральною вулицею ішли випускники до площі, де на них чекало головне святкове дійство. Ця традиція переходить з десятиліття у десятиліття, коли усе місто вітає вже учорашніх школярів. Позаду залишилися навчальні будні, іспити та хвилювання, попереду – головний життєвий вибір. Іти до своєї мети, не зупинятися на досягнутому, бажав випускникам міський голова Олександр Шаповал.

- Нехай ваші дороги будуть рівними та щасливими! Рідне місто завжди чекає на вас!

Він адресував найщиріші побажання одинадцятикласникам, батькам та вчителям. Зі словами подяки вручив відзнаки очільникам навчальних закладів, чиї учні бурхливими оплесками підтримували своїх вчителів.

До них, хто шкільною родиною пройшов всі одинадцять років і разом зустрічає випускний вечір, звертався народний депутат України Андрій Шипко, вручаючи подяки класним керівникам випускників – наставникам й друзям.

Для кожного це до щему зворушлива мить і про це говорили з великої сцени випускники, благочинний Покровського благочиння отець Володимир, благословляючи на добро й щастя.

Сповнені надій, мрій та сподівань, вони вже завтра обиратимуть свій шлях, а цього дня їх об’єднували спогади і свято – головний подарунок у випускний вечір. Для них виступали відомі українські гурти  «Epolets» та «Бамбинтон». Центральна площа сповнювалася радістю, щирими емоціями. Під бризки салюту випускники загадували бажання, фотографувалися на пам'ять, щоб через рік, через десять і двадцять згадати цей, незабутній день – Випускний вечір.

Прес-служба міського голови.