Погода-не завада

погода-не завада. Зображення 1
Незважаючи на те, що осінь вносить свої корективи в хід реалізації проектів комплексного благоустрою міста, роботи на об’єктах тривають.


Наближаються вони до завершення у сквері, що біля центральної площі. Наразі остання з доріжок укладається тротуарною плиткою. Сьогодні працівники «Благоустрою» здійснювали санітарну та естетичну обрізку дерев, невдовзі будуть встановлюватися лавочки та впорядковуватися територія. Днями дві лавочки встановили біля входу до будівлі пошти та Укртелекому, що по Центральній.
Тривають роботи з укладання тротуарного полотна на бульварі Шевченка, плитка укладається і навколо самого пам’ятника. Також осучаснюють плафони навколишніх ліхтарів, змін зазнає геометрія тамтешніх клумб. А на клумбах, що від вулиці Шатохіна, комунальники відновлюють бордюр із гранітних елементів.
На площі ім. Сірка, де завершено укладання плитки, відбувається чистка гранітного каменю на фонтані та заміна світлової ілюмінації.
Уже проглядається кінцевий результат і на об’єкті, де реконструюється громадська вбиральня. Ззовні будівля майже готова, а всередині ще ведуться оздоблювальні та інші роботи.
На інших об’єктах роботи теж не припиняються.
Прес-служба міського голови.

погода-не завада. Зображення 2

погода-не завада. Зображення 3

погода-не завада. Зображення 4

погода-не завада. Зображення 5

погода-не завада. Зображення 6

погода-не завада. Зображення 7