Поезії юної Тані Макаренко ввійшли до збірки

поезії юної тані макаренко ввійшли до збірки. Зображення 1
На початку червня у приміщенні Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей відбулася презентація збірки «Краю мій, барвисте Придніпров’я». Під такою ж назвою у минулому році проходив обласний літературний конкурс юних творчих дарувань. Переможницею міського етапу цього конкурсу стала юна читачка – Таня Макаренко.

Її вірші про рідний край, про отчий дім, про Україну було відправлено до обласної дитячої бібліотеки для подальшої участі у конкурсі. В числі інших юних поетів Дніпропетровщини вони увійшли до збірки «Краю мій, барвисте Придніпров’я», яка побачила світ навесні 2016 року і була презентована 1 червня. На урочистому заході були присутні всі юні поети і художники, твори яких увійшли до збірки. Кожному було подаровано цю яскраву книжку, названо і представлено кожного юного автора. Їх вітали представники обласної держадміністрації, творча еліта області, працівники бібліотек. 

Ми пишаємося, що серед наших користувачів є такі обдаровані діти, підтримуємо їх, бажаємо успіхів і творчого натхнення. Щиро прагнемо, щоб якомога більше було таких дітей, аби вони писали і видавали книги, і щоб ці книги були в бібліотеках на радість інших читачів.

Центральна міська дитяча бібліотека.