Поєднали функціональність з естетикою

поєднали функціональність з естетикою. Зображення 1
Сьогодні завершено комплексний благоустрій наступного соціально важливого об’єкту – території, навколо дитячого садка №5.
Замість бездоріжжя тепер впорядкована вулично-дорожня мережа з тротуарною плиткою на пішохідних зонах та асфальтним покриттям внутрішньоквартальної дороги. Передбачене безперешкодне пересування для маломобільних груп населення.


Тепер не лише дошкільнят стане зручніше водити до дитячого закладу, комфортніше  почуватимуться мешканці будинків 48-54 по вулиці Торговій. Не впізнають звичний маршрут і містяни, котрі користується цим затребуваним сполученням, що веде до центрального ринку.
Черговий приклад впорядкування території – свідчення нового сучасного підходу до організації життєвого простору мешканців міста.
Підтримуються єдині архітектурні рішення, що втілювалися при реконструкції в районі шостої школи, дитячого садка № 16, пішохідної зони вздовж частини вул. Героїв Чорнобиля, тривають на Медичній та інших об’єктах.
У результаті місто стає більш гармонійним, набуває свого стилю й індивідуальності, а саме головне – більш комфортним для його мешканців.
Прес-служба міського голови.

поєднали функціональність з естетикою. Зображення 2

поєднали функціональність з естетикою. Зображення 3

поєднали функціональність з естетикою. Зображення 4