Всi новини, сторінка 12

15 07

Що треба усвідомити власникові нерухомості, який хоче бути сумлінним платником податків


09 07

Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області вкотре нагадує, що належно задекларованою працею, вважається праця, коли виконані такі умови: - роботодавець уклав з працівником трудовий договір; - офіційно повідомив про його працевлаштування державну податкову службу; - офіційно і в повному розмірі виплачує заробітну плату; - сплачує за працівника єдиний соціальний внесок та ін.


01 07

Під час формування Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік було узгоджено механізм спільної роботи ряду державних органів, у тому числі Держпраці та ДПС, щодо реалізації спільних заходів, спрямованих на стимулювання роботодавців та працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин.


15 06

Роз’яснення платникам податків щодо заповнення поля «Призначення платежу» платіжного документу при сплаті платниками податків та фізичними особами податків, зборів та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Наказ Міністерства фінансів України від 24.07.2015 року №666, із змінами внесеними наказом МФУ від 31.12.2020 року №847.