Підводили підсумки

підводили підсумки. Зображення 1
26 грудня у міськвиконкомі відбулася чергова оперативна нарада при міському голові. Характеризуючи тижневу роботу підзвітних структур, керівники зупинялися на основних подіях.
Так, в управлінні освіти поінформували про результати наступних олімпіад. З математики серед 7-9 класів кращий результат показав загальноосвітній ліцей, з-поміж десятих - СЗШ № 9, одинадцятих – НВК №2.
Також повідомили підсумки міського конкурсу на кращий методичний кабінет серед закладів освіти, у зв’язку з чим було відзначено дитячий садок № 13.
Гарний результат показали учні 8-Б класу СЗШ №2 – здобули 1 місце у Всеукраїнському читацькому марафоні «Благодійні читання -2016» серед своєї вікової категорії.


Усі комунальні служби доповідали про виконання заявок. ЖЕО та «Добробут» продовжують санітарну обрізку дерев, займаються посипкою доріг та тротуарів, додатково завезено 5 тон солі. Міськводоканал здійснює благоустрій територій після ремонтних робіт.
У передостанній новорічний тиждень рятувальникам довелося гасити дві пожежі.
За цей період у пологовому будинку народилося четверо немовлят. 116 пацієнтів проліковано у добовому стаціонарі ЦМЛ, 51- у денному хірургічного профілю, 92- терапевтичного профілю.
У Центрі первинної медико-санітарної допомоги зафіксовано 2782 відвідування. З початку року до фахівців Центру за медичною допомогою звернулося 155642 пацієнти.
Минулого тижня у Центрі зайнятості пройшло 13 профорієнтаційних заходів. В Управлінні праці та соціального захисту повідомили про кількість домогосподарств, охоплених субсидіями. Ця цифра становить - 8981. Ще 2933 домогосподарства охоплено пільгами. На обліку у територіального центру знаходиться 260 осіб.
Завершуючи останню оперативну нараду 2016 року, міський голова нагадав про наближення святкових вихідних, що потребує об’єднання спільних зусиль, аби вони минули у місті благополучно та організовано. Для цього має бути активізовано роботу аварійно-відновлюваних бригад, а за функціонування комунальних та бюджетних підприємствах на вихідних керівники нестимуть персональну відповідальність.
Олександр Шаповал привітав усіх із новим 2017 роком і подякував керівникам підприємств, організацій та установ міста, структурних підрозділів міськвиконкому, депутатському корпусу за плідну співпрацю протягом усього року. Нагадав про масштабні проекти, які вдалося реалізувати у місті, спільно, взявши на себе велику відповідальність перед мешканцями міста. Передусім, це децентралізація. На сьогодні забезпечено теплом усі заклади освіти, медицини, установи бюджетної сфери, пріоритетна категорія із числа соціально-вразливої частини мешканців міста. Багато зроблено в розрізі комплексного благоустрою, як за обласний кошт, так і за рахунок місцевого бюджету. Усі хороші починання будуть продовжені у наступному році.
Прес-служба міського голови.