Підводили підсумки

підводили підсумки. Зображення 1
Сьогодні відбулася чергова оперативна нарада при міському голові за участі керівників підприємств, установ та організацій міста.
Звітуючи про стан поточних справ, в управлінні освіти повідомили, що вирішено питання з освітленням дитячого садка № 21 та шкільного відділення НВК №2 . Після тижневих канікул діти знову приступили до навчання. В освітніх закладах розпочався шкільний етап Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін. Першою була олімпіада з екології, за результатами якої кращі досягнення показала шоста школа, на другому місці – НВК №2, третє - дісталося СЗШ № 2. Наступна олімпіада відбудеться 5 листопада з правознавства.


Тривають олімпіади і серед учнів ПТУ, днями там відбулася батьківська конференція.
За минулий тиждень у місті народилося четверо немовлят, а всього від початку року у пологовому будинку допомогли з’явитися на світ 254-ом малюкам.
За інформацією УП та СЗН на сьогодні у місті зареєстровано 344 тимчасово переміщених осіб. Субсидіями охоплено 8047 домогосподарств, 4695 осіб – отримують пільги на житлове господарство, 3150 - отримують різні види допомог.
ЖЕО, Саночистка працюють у звичному режимі, виконуючи планові завдання.
У міськводоканалі завершуються ремонтні роботи, запускається водогін по вулиці Кримській. «Добробут» займається санітарною обрізкою дерев, до зимової консервації було підготовлено фонтан.
Міський голова подякував усім керівникам і колективам комунальних служб та бюджетних організацій за плідну роботу а також оголосив про загальноміський суботник, який відбудеться 5 листопада. Основне завдання – прибирання міста від листя.
Прес-служба міського голови.