Підсумки тижня

підсумки тижня. Зображення 1
Минулий робочий тиждень був насичений подіями, Покров вшанував учасників бойових дій на території інших держав, цикл заходів патріотичного спрямування – тривають. У звичному ритмі функціонували підприємства та заклади, про результати – докладніше.


Соціальні установи
Сьогодні на обліку в УПСЗН перебуває 9275 домогосподарств, які користуються житловими субсидіями, 3201 родини охоплені різними видами державних допомог. У зоні постійної уваги підопічні терцентру, внутрішньо переміщені особи, - із зони АТО до міста переселилося 367 людей. За робочий тиждень до управління праці звернулося 798 містян, здійснено 212 новопризначень субсидій.
Тривали профорієнтаційні заходи і у міському центрі зайнятості, за тиждень їх було проведено дванадцять, провадиться робота щодо надання послуг містянам з пошуку роботи.
Медичні заклади
За минулий тиждень центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 2551 городян. За даними медиків, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, спостерігається зниження захворюваності на ГРВІ. У центральній міській лікарні проліковано у добовому стаціонарі 108 містян, хірургії – 68, терапії – 91. Народилося семеро немовлят.
Освіта
Учні загальноосвітніх закладів показують високий рівень знань на олімпіадах обласного рівня. Треті місця зайняли з математики восьмикласник ліцею Євген Постоєнко (вч.О.А.Копилєв), хімії учень 8 класу СЗШ№6 Дмитро Коркін (вч. Н.С.Домніцька); російської мови та літератури – десятикласниця НВК№2 Анастасія Остащенко (вч. Г.М.Чергинець), учень 11 класу другої школи Олександр Петровський (вч. Т.А.Горлова); з правознавства – учениця 11 класу НВК№2 Єлизавета Тишкевич (вч. М.В.Котій).
Відзначилися і наші волейболісти, команда дівчат шостої школи та хлопців НВК№2 вибороли друге місце на обласних зональних змаганнях серед школярів, що проходили у Нікополі.
У освітян тривають інструктивно-методичні наради, 17 лютого стартував міський конкурс педагогічної майстерності «Скриня творчості педагога дошкільного навчального закладу: авторський посібник для національно-патріотичного виховання дітей». 14 лютого розпочалася державна атестація комунального закладу «СЗШ№2».
Комунальна сфера
На минулому тижні комунальники працювали у звичному ритмі. Міськводоканалом виконано 29 заявок по каналізаційних мережах, 12 – водопровідних. ЖЕО – 281 по холодній воді, 151 – каналізації. "Добробут" прибирав територію парку Гірників, продовжує обрізку дерев та кущів, чистку зливневої каналізації. Міськгаз здійснював роботи з планового технічного обслуговування газових приладів, усунено 84 витоки газу із системи газопостачання.
Прес-служба міського голови.