Підсумки роботи за 6 місяців 2016 року розглянули на нараді управління ПФУ в м.Орджонікідзе

підсумки роботи за 6 місяців 2016 року розглянули на нараді управління пфу в м.орджонікідзе. Зображення 1

Результати роботи Пенсійного фонду України в м.Орджонікідзе за підсумками шести місяців цього року обговорювали 29 липня під час засідання наради управління.
На нараді начальник управління та начальники відділів доповідали про проведену роботу управління по всім напрямкам. Звітували показниками з порівнянням за аналогічний період.
Начальник управління Пенсійного фонду в м.Орджонікідзе Вікторія Агапова зазначила, що станом на 01.07.2016 року на обліку в управлінні перебуває близько 12 620 пенсіонерів, у тому числі, 170 внутрішньо переміщених осіб.
Середній розмір призначених пенсій становить 1772,140 грн., що на 122,69 грн. більше в порівнянні з відповідним періодом минулого року (1649,45).
80,89% пенсіонерів обслуговуються в банках, що зумовлює економію коштів за 1 півріччя 2016 року на 798,7 тис.грн.
Як зазначила посадовець, управлінням забезпечено виплату пенсій та грошової допомоги всім пенсіонерам у визначені строки.
Велику увагу у виступі було приділено надходженню коштів до бюджету Фонду та роботі з боржниками, ознайомлено присутніх з динамікою зменшення боргів.
Як наголосила Вікторія Агапова, робота управління і в подальшому буде спрямована на забезпечення призначення, перерахунку та своєчасного фінансування пенсійних виплат, мобілізацію всіх належних до сплати коштів та скорочення заборгованості до бюджету Фонду

в , направлених на підвищення показників надходження коштів від заходів примусового виконання по ЗАТ “Оветри”.

В.о.начальника управління ПФУ О.Б.Шиман