ПІДПИСАННЯ МЕМОРАНДУМУ  - ВАЖЛИВИЙ КРОК У ВРЕГУЛЮВАННІ ПИТАНЬ СФЕРИ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ПОСТАЧАННЯ ТЕПЛА ТА ПОСТАЧАННЯ ГАРЯЧОЇ ВОДИ

 

Вчора було підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води. Меморандум укладено між Кабміном, НКРЕКП, НАК «Нафтогаз України» і мерами міст.

-Підписання Меморандуму є дуже важливою подією, дієвим кроком щодо підтримки людей. Ним врегульовано проблемні питання, що найголовніше, визначено чітку позицію. Важливо, що це результат спільної роботи Уряду, обласних адміністрацій та місцевого самоврядування, - зазначив міський голова Олександр Шаповал.

Меморандум забезпечить стале проходження опалювального сезону та підготовку до наступного. Головними домовленостями визначено безперебійне постачання опалення. Підприємства теплопостачання гарантовано отримуватимуть газ для виробництва тепла. Окрім цього, передбачено відтермінування оплати за природний газ, компенсацію різниці між ринковою ціною природного газу та ціною, врахованою в тарифах за тепло.

Прес-служба міського голови.