Підкорювати науку – з перших шкільних кроків

підкорювати науку – з перших шкільних кроків. Зображення 1
За таким принципом працюють педагоги загальноосвітніх закладів міста, де триває безперервний процес пізнання світу, азів науки. Що це цікаво - наголошують діти, перспективно – їхні батьки. А про результати свідчать досягнення року, оголошені під час міського свята «Майбутнє твориться сьогодні», що відбулося у загальноосвітньому ліцеї.


Юних математиків, знавців рідної мови, вітали не лише з успішним завершенням навчального року, передусім з досягненнями у інтелектуальних змаганнях для учнів школи першого ступеня. Разом із розумниками і розумницями відзначали їхніх вчителів-наставників і, звичайно ж, батьків, котрі підтримують, допомагають в опануванні нових знань. На важливості такого тандему наголошувала начальник управління освіти Галина Рубаха, яка вручила обдарованим дітям грамоти й подяки.
Для кожного з них це перший вагомий здобуток на шляху до знань. Розкрити світ у його безмежжі, зацікавити й мотивувати до навчання – ось головний пріоритет для педагога. На слова батьків, малечі з цим пощастило. Вже сьогодні діти з упевненістю можуть сказати, що кожна з учбових дисциплін захоплює, а головне, що вони в один голос проголошують: «Навчатися – цікаво!»
Прес-служба міського голови.

підкорювати науку – з перших шкільних кроків. Зображення 2

підкорювати науку – з перших шкільних кроків. Зображення 3