Переможець міського етапу конкурсу «Учитель року-2017», номінація «Початкова школа» - з дев’ятої школи

переможець міського етапу конкурсу «учитель року-2017», номінація «початкова школа» - з дев’ятої школи. Зображення 1
Триває фахове змагання року серед педагогів і вже визначено вчителя, який на обласному рівні представлятиме початкову школу Покрова. Ним стала викладач СЗШ№9 Юлія Пучина.


Не випадково саме кращі представники молодшої школи розпочинали головний учительський марафон. Цьогорічна професійна першість стартувала з заочного відбіркового туру, за результатами якого до фіналу міського етапу конкурсу вийшли Оксана Чекун з другої школи, Тетяна Куляш з Олександрівської та Юлія Пучина з дев’ятої.
Викладачі презентували свій досвід, представляючи фрагмент уроку з теми «Будова слова», захищали навчальний проект. Кожна з номінанток була варта перемоги, однак за результатами першою визнано Юлію Пучину.

Сьогодні вчитель готується до заочного обласного туру за яким головний - очний етап конкурсу.
Колеги, а особливо маленькі вихованці другокласники говорять про високі шанси Юлії, розповідаючи про вчителя, котра має талант бачити, чути й відчувати своїх учнів. За їх словами, педагог органічно поєднує традиційні фахові методи з інноватикою, привносячи власний неповторний погляд у вже знайомі методики. За дев’ять років професійної діяльності набула власного почерку, ділячись з іншими цікавими наробками. А от що виділяє Юлію Пучину: особлива емоційність, так необхідна першачкам і позитивна налаштованість, здатність бачити наш світ у світлих барвах.
Прес-служба міського голови.