Пасха — свято для кожного

 

Навесні ми святкуємо найголовніше християнське свято — Великдень.

З нагоди цього величного свята у Центрах надання адміністративних послуг Дніпропетровщини проходить регіональний флешмоб. Долучився до його участі й ЦНАП Покрова.

Адміністратор-керівник Центру Інна Клочковська розповіла, що їхній колектив завжди підтримує проведення таких заходів.

З нагоди великоднього свята у приміщенні ЦНАПу панувала святкова атмосфера. Відвідувачам пропонували пригоститись традиційними смаколиками, малюки охоче власноруч розмалювали тематичні листівки чи великодній символ - писанку.  

Центр надання адміністративних послуг Покрова максимально орієнтований на потреби громади, надаючи широкий спектр адміністративних послуг. Сьогодні їх - 295.

Доступні практично всі адміністративні послуги, які надають органи виконавчої влади, відділи, управління виконавчого комітету Покровської міської ради, введено адміністративні послуги соціального характеру.

Зокрема, це оформлення та видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон або паспорта громадянина України у формі ID картки, комплексної послуги для батьків новонароджених — єМалятко та багато інших. Є доступ до Єдиного державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Єдиної державної системи у сфері будівництва, Єдиного державного реєстру ФОП та юридичних осіб, Державного електронного реєстру “Прихисток”.

Такі послуги мають змогу отримати не лише мешканці громади, а й внутрішньо переміщені особи. У центрі також допоможуть переселенцям стати на облік, відновити документи, оформити грошові виплати.

Центр надання адміністративних послуг м. Покров продовжує удосконалюватись та розширювати спектр послуг. Нині розпочато роботу з впровадження комплексної послуги “Я-Ветеран”.

Більш детальну інформацію щодо роботи ЦНАПу, а також отримати консультацію можна за телефоном: (095) 8221525, 42031.

Прес-служба міського голови.