Парки міста — центри активного відпочинку

 

Минулі святкові вихідні пройшли у Покрові весело та спортивно. Серед різноманітних активностей запам'яталися містянам фізкультурно-оздоровчі заходи в рамках соціального проекту “Активні парки - локації здорової України”.

Мета проекту співзвучна напрямку, якому в Покрові приділяється велика увага. Це - доступність спорту та залучення різних груп населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

Розширюючи локації та залучаючи ще більшу кількість мешканців громади, відділом молоді та спорту виконкому було організовано спортивні заходи. У парку Гірників діти із задоволенням взяли участь у веселих естафетах, грали у волейбол, піонербол, настільні ігри, які проводив учитель фізкультури Сергій Бруско. Його колега Ольга Коровіна усіх охочих запросила на відкрите фітнес - заняття. Парк гірників наповнився запальною музикою та дитячим сміхом. Учасники веселих спортивних ігор залишилися задоволені парковими розвагами, організатори обіцяють проводити такі зустрічі щотижня. Про час проведення заздалегідь повідомлятиме відділ молоді та спорту на своїй сторінці у фейсбук. https://www.facebook.com/sportpokrov

Відволіктися від зайвих думок і сконцентруватися на своїх відчуттях мали змогу й покровчани, які у Міжнародний день йоги, який відзначають 21 червня, відвідали парк ім. Б. Мозолевського. Заняття з йоги там провела досвідчений тренер Вероніка Матвієвська - Глущенко.

Усі заняття пройшли на волонтерських засадах.

Прес-служба міського голови.

Фото Юлії Грінь.