Парк спеціалізованої комунальної техніки поповнився новим авто

парк спеціалізованої комунальної техніки поповнився новим авто. Зображення 1
До арсеналу МКП "Добробут" додалася комбінована прибиральна машина.
Тепер поряд з міні-навантажувачами Bobcat у розпорядженні підприємства FORD, обладнаний CEKSAN и TDI MUHENDISLIK. Забезпечення такими ресурсами одного з провідних комунальних підприємств, результат конструктивної співпраці міської влади з обласною адміністрацією та облрадою.
Значні зрушення у питанні сучасного оснащення відбулися за останні три роки, коли до проблеми застарілого обладнання стали підходити з позиції пріоритетності.
Модернізувати й оновлювати, а не латати дірки машинам, котрі вже давно відпрацювали свій термін.парк спеціалізованої комунальної техніки поповнився новим авто. Зображення 2
Чистота й комфорт, це ще й безпека почищених взимку доріг, вчасно прибраних дворів. Чого можна досягти лише за наявності спецтехніки, коли завдання вирішуються оперативно, особливо за позаштатних ситуацій, пов’язаних з погодними умовами. Комбінована прибиральна машина придатна саме для такого фронту робіт. парк спеціалізованої комунальної техніки поповнився новим авто. Зображення 3Вона багатофункціональна, за рахунок зміни бункера, розрахована на роботу як влітку, так і осінньо-зимовий період. Прибирає, миє, пилососить, у тому числі, й прибордюрні ділянки. Взимку чистить та посипає - маневренна і екологічна, пристосована до роботи в умовах міста.парк спеціалізованої комунальної техніки поповнився новим авто. Зображення 4
Вже незабаром покровчани побачать її у роботі. Працівники "Добробуту" зазначають, що мешканці оцінять й результати. Підприємство працює саме для цього, аби городянам було зручно й затишно.
Прес-служба міського голови.