ОСНОВНІ ФАКТИ ПРО КОМПАНІЮ P&G

основні факти про компанію p&g . Зображення 1

 

P&G у світі
P&G – це глобальна компанія, яка володіє одним з найсильніших портфоліо якісних, інноваційних брендів, яким довіряють споживачі по всьому світі. Серед них: Always®, Ariel®, Blend-a-Med®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide® and Vicks®. Компанія P&G веде свою діяльність приблизно у 70 країнах.

P&G в Україні

Діяльність в Україні: з 1993 року
Кількість працівників: більше 680
Головний офіс: 04070 м. Київ, вул. Ігорівська/Набережно-Хрещатицька,13/5а. Тел.: +38(044) 490 09 00
Виробничі потужності розташовані у: м. Бориспіль (Київська область), м. Покров (Дніпропетровська область)

Основний інвестор
P&G розвиває сильні виробничі потужності в Україні. Загальні капіталовкладення перевищили кілька сотень мільйонів доларів.
В Україні P&G має два заводи:
- Бориспільський завод виробляє предмети жіночої гігієни під торговельними марками Always, Discreet та Naturella. Виробництво було придбано P&G у 1997 році. Більш ніж 80% продукції, що виробляє завод, експортується у більш ніж 20 країн світу.
- Орджонікідзівський завод був придбаний P&G у 2004 році і наразі виробляє споживчі товари під торговельними марками Gala, Ariel, Tide, Bonux та Safeguard.
P&G активно інвестує у розвиток заводів, зокрема, встановлює нові виробничі лінії, модернізує обладнання, покращує системи забезпечення якості, підвищує продуктивність, оновлює виробничі системи та офісне устаткування, впроваджує сучасні інформаційні технології та інновації тощо.

P&G також є великим платником податків. Лише у 2015 році ми заплатили більш ніж 1 млрд гривень податків: корпоративних податків та податків на доходи фізичних осіб.

Корпоративна соціальна відповідальність в Україні
- За всі роки своєї діяльності в Україні внесок P&G у соціальні програми становив мільйони доларів.
- «P&G Україна» співпрацюї з UNICEF та Червоним Хрестом, допомагаючи їм забезпечувати продукцією нужденних, у тому числі вимушених переселенців. У 2015 році «P&G Україна» надала в якості гуманітарної допомоги продукцію на суму більш ніж п’ятсот тисяч доларів та таким чином допомогла понад 250 тисячі осіб.
- «P&G Україна» щорічно об’єднує зусилля власних торгівельних марок, дистриб’юторів для надання соціальної підтримки нужденним (наприклад, Pampers та UNICEF брали участь у програмі боротьби з правцем). У 2015 році P&G та продовольча роздрібна мережа «ATБ» разом з багатьма українцями, які долучилися до акції, передали більше 3 тисячі гігієничних наборів для вимушених переселенців.
- Працівники Компанії особисто беруть участь у благодійних акціях в рамках корпоративних волонтерських програм та роблять персональні пожертви. У 2015 році співробітники P&G зібрали десятки тисяч гривень для дітей з дитячих будинків, інвалідів, ВІЛ-позитивних дітей; разом пакували гігієнічні набори; співпрацювали с UNICEF та Червоним Хрестом для надання допомоги нужденним.