Осінньо-зимовий період завершився – готуємося до наступного

осінньо-зимовий період завершився – готуємося до наступного. Зображення 1

Про підготовку комунальних підприємств та соціальної сфери міста Покров до осінньо-зимового періоду 2017/2018 року  йшла мова на засіданні міськвиконкому, котрий відбувся 22 березня.

Передусім доповідач із даного питання – начальник Управління житлово-комунального господарства Віктор Ребенок, проаналізував щойно минулий опалювальний сезон, та стан виконання попередньо запланованих 99-и заходів по комунальним підприємствам, закладах охорони здоров’я, освіти та культури з підготовки об’єктів життєзабезпечення міста, не оминаючи і недоліки.


Зазначалося, що від жовтня 2016 року по теперішній час була виконана значна організаційна та практична робота щодо забезпечення споживачів теплом, питною водою, електроенергією та газом, утримання будинків та прибудинкових територій, доріг та тротуарів, виконання заходів із енергозбереження, своєчасних розрахунків споживачів за надані послуги.
Окремо Віктор Васильович зупинився на реалізації затвердженої сесією у лютому минулого року Програми децентралізації теплопостачання в місті, у рамках якої на індивідуальних джерелах опалюються 36 об’єктів комунальної, соціальної та бюджетної сфери та забезпечено індивідуальним опаленням соціально незахищені верстви населення.
Для сталого проходження опалювального сезону 2017/2018 року управлінням ЖКГ та будівництва спільно з міськими комунальними підприємствами, управлінням освіти, відділом культури та лікарнями, відпрацьовані 104 підготовчі заходи.
Уже зараз тривають капітальні ремонти чотирьох ліфтів, ведеться робота з розробки проектно-кошторисної документації по 43 об’єктам міста (м’які та шиферні покрівлі, дороги та тротуари, внутрішньобудинкові мережі, лінії зовнішнього освітлення та інше), 56 проектів розроблено, чотирнадцять знаходяться на затвердженні в експертизі та інші заходи, що стосуються благоустрою територій, поточних ремонтів житлового фонду міста, водоводів,утримання ліній зовнішнього освітлення, реконструкції господарчо-побутової каналізації та інше.
З основного питання та ряду інших «у різному» членами виконкому були ухвалені відповідні рішення.
Прес-служба міського голови.