Осінь – для творчості

осінь – для творчості. Зображення 1
Цікавими ідеями, нестандартним поглядом, самобутніми талантами – юнь захоплює та по-справжньому дивує. Ініціативні та небайдужі зібралися днями у коворкінговому центрі на зустрічі, яка переросла у майстер-клас.


До плідної співпраці молодь запросили фахівці відділу культури, молоді та спорту міськвиконкому. Тема розмови – творчість у всіх її проявах, спілкування на партнерських засадах і звичайно самовираження у ідеях, які можна втілити в яскравих проектах.

осінь – для творчості. Зображення 2

Щодо останнього – то цей аспект є надзвичайно актуальним, про що зазначала молодь, ділячись власним баченням організації змістовного дозвілля. Це як арт-акції та мистецькі ініціативи, так і бажання знімати короткометражки, виступати у ролі волонтерів, авторів та безпосередніх учасників заходів всіх рівнів. Аби не відкладати плани на завтра, вже сьогодні прагнуть наближають їх до життя. Першим кроком став творчий майстер-клас з визначення акторських здібностей, мистецьких нахилів, лідерських якостей.

осінь – для творчості. Зображення 3
Вже наступної зустрічі пообіцяли бути озброєними новими ідеями та пропозиціями. За словами організаторів, це і є головною метою: об’єднати молодих , виявити та реалізувати творчі починання – допомогти у самореалізації.
Прес-служба міського голови.