Оприлюднено рейтингові списки вступників

оприлюднено рейтингові списки вступників. Зображення 1 Заяви на вступ до українських вишів на бакалавра та магістра подали 76% цьорічних випускників. Це понад 146 тисяч юнаків та дівчат, із яких 123 – із Покрова.
Учора вони усі хвилювалися, очікуючи оприлюднення рейтингових списків вступників, яким пропонуються бюджетні місця. У результаті, майже 59 тисяч абітурієнтів отримали омріяний статус "Рекомендовано до зарахування", про що повідомляється на сайті Міністерства освіти та науки України.

Якщо вони погоджуються на пропозицію, то мають встигнути подати оригінали документів до 18-ї години 6 серпня. Ті, хто не отримав таку рекомендацію, автоматично беруть участь у конкурсі на контракт. Цьогоріч більша половина вступників подавали заяви лише на контрактну форму навчання.
Переведення на вакантні бюджетні місця триватиме до 18 серпня. Таке право у абітурієнтів, які мають спеціальні умови на участь у конкурсі.
До ТОП самих популярних вишів потрапили заклади Києва, Львова, Харкова та Чернівців. Серед найрейтинговіших спеціальностей – філологія, право, менеджмент, середня освіта, комп’ютерні науки, економіка, медицина,інженерія програмного забезпечення, туризм, психологія.
Прес-служба міського голови.